Hy-Vee Corporate Office - COHQ

Date: 2017-12-24 16:18

Het podium in het Zonnehuis is klassiek: hoog met rode gordijnen. Een bank, een lamp en een plastic eend zorgen voor een huiselijke sfeer. Het Zonnehuis is vanavond even geen buurtcentrum, maar de locatie voor de tweede editie van Noorderwoord.

B&B News - The Bold and the Beautiful

Hij sprak toen van de poetry slams, waar hij de laatste tijd aan meedeed, en dat hij bovendien een goede baan had, hij vertelde dat het wel leek of hij succesvol was, tot zijn eigen verbazing. We lachten ongemakkelijk. Haha. Hij bleef iemand die je weliswaar graag mag, maar waar je geen echte verbinding mee aanlegt, een zelfde afstand bleef bestaan, misschien was hij wel teleurgesteld over zijn door mij niet opgemerkte succes, poetry slam, was dat niet iets voor amateurs, voor dichters die niet konden schrijven? O, ik was zo blij met me eige, de man die tot ook zijn eigen verbazing kon leven van zijn werk, zijn door verder niemand opgemerkte succes.

The American - Barrel Racing - RFD-TV

Ik zadel mijn hoofdpersonen liever met goede bedoelingen op dan met kwade opzet, de tragiek is sterker als ze toeslaat bij hen die het niet verdienen (zoals wij, het publiek, de ellende ook niet verdienen: de identificatie met onrecht kan groot zijn). Maar mijn hoofdpersoon krijgt niet wat hij wil. Misschien op het eind van het stuk. Misschien krijgt hij zelfs iets beters: niet wat hij wilde, maar wat hij nodig heeft. Misschien krijgt hij zelfs inzicht, een van de meest barmhartige cadeaus die een schrijver zijn personage kan geven. Maar het zal hem veel hebben gekost. Misschien krijgt hij enkel hoop, het laatste kwaad uit de doos van Pandora, maar wel de benzine van de mens. Hoe dan ook: wees een sadist.

Historical Events in 1979 - On This Day - History, Film

GRATIS CONCERT GOLDEN EARRING GAAT NIET DOOR. Van onze kunstredactie AMSTERDAM - Het gratis concert dat de popgroep Golden Earring zondagmiddag in het Amsterdamse Vondelpark zou geven gaat niet door. Burgemeester Polak heeft hiertoe besloten omdat er veel meer publiek verwacht wordt dan de drieduizend man waarvoor plaats is. Hij heeft de organisatie beloofd binnen twee weken een ruimte in Amsterdam toe te wijzen waarin het concert alsnog gegeven kan worden.

Op de site van Esquire staat een interessant artikel over hoe de film Dead Poets Society,  die vijfentwintig jaar geleden voor het eerst op het witte doek verscheen, deze leugens in stand houdt en jongeren die schrijver willen worden een verkeerd beeld van het schrijverschap voorschotelt.

Afgelopen week kreeg ik een mailtje van mijn uitgeverij met daarboven de vraag: ‘Hoe zichtbaar ben jij eigenlijk? 8767   Lees meer

I was just working on the project of filling in the gaps in the notes in my genealogy program database when I happened upon this reference below. It was in the notes I 8767 d gathered for Ruth Wells, daughter of Thomas Wells and Naomi Marshall. Thomas and Naomi are my 7th great grandparents, Ruth my 6th great grand aunt. The funny part is I visited the Gilbert Stuart birthplace while on my vacation last month! . but had no idea that Ruth and husband James Kenyon worked the grist mill next to the Gilbert Stuart house!

is dan al weg. Misschien kun je beter nergens
wonen, een jongen met zijn vader tussen de
voorbijgangers. Toevallige aanrakingen in
de tijd dat ik nog niet weet waarom ik ergens
loop. Iedereen is er nog. Roelof Hart,

Beer is not a big thing here but wine is there’s a little glass room dedicated to it. Wines are chosen for outright deliciousness, not due to any obligations or routine. Bottles from teeny-tiny wineries in the Swartland, for instance, could be on offer until they run out, because there’s always something bright and new or old but also limited, like the last case of AA Badenhorst 7568 Brakkuil Barbarossa.

Dit is niet echt een citaat, ik wil alleen de schijn van openheid wekken. Het gaat allemaal om herkenning, en de mensen herkennen je pas als je bekend bent: het is een cynisch, zielloos mechanisme, waar mijn generatie zich maar moeizaam bij heeft neergelegd. Bril was daarin een pionier, een voorbeeld, een held van onze tijd.